Hug Run - ett äventyr som hyllar drömmar och mänsklig potential

Master ser till att människor får möjlighet att förverkliga sina drömmar, stora som små, och utvecklas längs vägen. Därför är vi huvudsponsor till Hug Run som i sig är en hyllning till drömmar och att våga genomföra dem.

För att nå din fulla potential behöver du lära känna dig själv, dina drömmar och din passion. Vi vet att när du vet vem du är och gör det du vill är du ditt bästa jag. Därför bryr vi oss om drömmar.

Dave Chamberlain kommer från Sydafrika och arbetade länge som dykinstruktör. Han började springa av en slump, upptäckte att han älskade det och drömmen om att utforska världen till fots väcktes. I maj 2016 gav han sig ut på ett äventyr som är tänkt att ta honom över sex kontinenter under åtminstone sex år.

- Det här handlar inte om mig, säger Dave. Det handlar inte om hur långt jag kan springa eller att jag ska vara någon slags hjälte. Jag råkade bara ha en dröm och såg till att genomföra den. Om jag kan genomföra min dröm kan vem som helst genomföra sin.

Dave har redan klarat av Europa och befinner sig nu i Nordamerika där han beslutat sig för att stanna lite längre, närmare tre år, för att springa sträckan som den påhittade karaktären Forrest Gump gör i filmen med samma namn.

Du kan följa Dave’s uppdateringar och reflektioner om sin resa här i bloggen. Läsa mer om projektet kan du göra på hugrun.org

- Om du hittar din passion hittar du ditt eget värde. Om du lär dig att se ditt eget värde kommer du också att se det i andra människor.

Foto: rhysmorganimages.com

"Det här handlar inte om mig. Det handlar inte om hur långt jag kan springa eller att jag ska vara någon slags hjälte. Jag råkade bara ha en dröm och såg till att genomföra den. Om jag kan genomföra min dröm kan vem som helst genomföra sin."

Dave Chamberlain, world runner - Hug Run

Vill du läsa mer om Hug Run och dela med dig av dina egna drömmar?

hugrun.org