UNIKT ERBJUDANDE: JUST NU BLIR DU ENKELT CERTIFIERAD 

Just nu är det lättare än någonsin att bli certifierad i effektiv rekrytering med hjälp av OPTO, framtidens personlighetstest. För endast 995:- får du tillgång till e-learning och stöd när det passar dig – ett erbjudande för dig som alltid sätter kvalitet först i rekryteringsprocessen.

Anmäl intresse nu genom att registrera din epostadress i formuläret till höger så kontaktar vi dig.

OPTO – GER HÖGRE KVALITET I REKRYTERINGSPROCESSER 

Gör din rekryteringsprocess mer flexibel, snabbare och säkrare. OPTO är framtidens personlighetstest som ger dig det bästa objektiva beslutsunderlaget för att välja rätt person för jobbet. OPTO kombinerar den mest framträdande forskningen inom arbetspsykologin (Big 5) och den senaste tekniken inom testning. Du får en effektiv datadriven process som stödjer företagets mål och ökar chanserna att du rekryterar personer som blir framgångsrika.

JOBBMATCHNING och flexibilitet

OPTO, med sin enkla design och affärsspråk gör det lätt att förstå och använda för både HR-konsulter, rekryterande chef och kandidater. OPTO består av två nivåer, vilket gör att du antingen kan ta del av de övergripande dimensionerna eller gå mer på djupet. Du kan använda den utifrån vilka behov som finns i rekryteringsprocessen. Rapporterna är självförklarande och visar bland annat jobbmatchningen i procent. Det går snabbt att se i vilken utsträckning kandidaten matchar jobbet.

Stärk ditt employer brand

Rekrytering spelar en avgörande roll i employer branding. Både kandidaterna som får jobbet och de som inte gått vidare upplever en positiv process. Med OPTO säkerställer du att alla får en rättvis och objektiv process och en bra upplevelse av er rekryteringsprocess.

OPTO mäter prestation

Du får testresultatet på 8 dimensioner, ytterligare 20 aspekter kan visas efter behov.

OPTO mäter:

  • Påverkan
  • Återhämtningsförmåga
  • Samarbete
  • Effektivitet
  • Leverans
  • Efterlevnad
  • Snabbtänkthet
  • Innovation

Ta del av erbjudandet: registrera intresse här så kontaktar vi dig

Rekrytera framgångsrikt med tester! Lär dig allt om en träffsäker rekryteringsprocess - helt kostnadsfritt - under fyra veckor i vår mejlskola.

Läs mer och börja prenumerera

Ladda ner broschyren för att läsa mer om OPTO (eng)

Ladda ner