IMPORTERA PERSONER FRÅN EXCEL

Om man ska skicka tester till många personer samtidigt så kan du hämta data direkt från en fil eller urklipp. Fälten ska delas upp med blanksteg, komma eller i olika fält, där förnamn, efternamn och e-post framgår. Om du har datan i en excel-fil skapad i den senaste MS Excel-versionen kan Metis dock ha lite problem att läsa in den friktionsfritt.

För att det ska fungera väl så behöver man öppna excel-filen och spara om den i .csv-format och sedan kopiera fälten där data finns.