RADERA ANVÄNDARKONTO

Logga in i Metis. Gå till Metis administration högst upp. Välj Användarkonton.

Klicka på det konto som ska raderas till vänster. Klicka på det röda krysset precis ovanför kontona.

Data som genererats av användaren som tas bort kommer att finnas kvar i databasen och raderas enligt den raderingsprincip som är inställd sedan tidigare. Assessments som skapats av användaren ifråga kommer inte att ha någon ägare, men finns som sagt kvar.

Om assessments ska fortsätta användas kan man gå in i assessmentets arbetsflöde och klicka på "Lägg till eller ändra intressenter" och ändra till en annan aktiv användare i databasen: