< Tillbaka till Support

VIKTIGA INSTÄLLNINGAR

När du har loggat in i MPP behöver du göra ett antal grundläggande inställningar - klicka in dig via företagsnamnet högst upp:

Via Min Profil/My Profile:

• Byt språk i programvaran

Via Inställningar kan du göra följande:

• Lägga upp, ta bort och redigera användare under Användare
  • Sätta upp säkerhetsroller och behörighet under Roller
  • Ställa in standardinställningar för din tester (val av testversion, norm och vilken rapport kandidat kan ladda ner) under Test
  • Ladda upp logotyp till rapporter under Rapporter
  • Meddelande vid påbörjat/slutfört test och Criteria under Meddelanden
  • Redigera och skapa E-postmallar för testinbjudningar och påminnelser till kandidater
  • Förfallodatum, automatisk radering, aktivera papperskorg under GDPR
  • Aktivera testpolicy för kandidater under Policies
  • Hitta statistik för testanvändning under Användarstatistik