{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Välj medarbetare som presterar

Öka ditt företags resultat med en strukturerad anställningsprocess för att välja rätt personal. Med OPTO kan du förutsäga kandidaternas prestation i jobbet och därmed välja den bästa matchen.

Rekrytering

Snabbt och säkert identifiera kandidater med rätt egenskaper för en viss roll

Onboarding

Använd OPTO-resultatet när du planerar onboarding för din nya anställd. Det är en bra utgångspunkt att ta hänsyn till din nyanställdes preferenser för att utföra det nya jobbet.

Talent management

Låt OPTO hjälpa dig att identifiera din organisations talanger. Analysera data på högpresterande och bestäm vilka profiler som matchar nyckelpositioner.

Ledarutveckling

Ta hänsyn till rapporternas ledningsperspektiv, som beskriver socialt ledarskap och effektivt ledarskap.

Outplacement

Använd OPTO för att identifiera arbetssökande preferenser i förhållande till nästa jobb. Låt testet vara ramverket för en strukturerad intervju. OPTO är särskilt lämplig i förhållande till roller och organisationer med en prestationsdriven kultur.

Vetenskaplig grund

OPTO är en personlighetstest baserad på femfaktormodellen (Big 5) och framtagen enligt EFPA:s riktlinjer kring arbetspsykologisk testning. Testen är utvecklad av Master International i Danmark, där psykologer, psykometriker och dataexperter säkerställer kvaliteten i testen på en hög internationell nivå.

OPTO innehåller olika nationella normer och en gemensam internationell norm.

Masters arbetspsykologiska tester uppfyller de regler/krav upprättade inom Europeiska Unionen gällande arbetspsykologi. Allt utvecklingsarbete uppfyller de krav uppsatta av European Federation of Psychologists' Associations: EFPA. Ackrediterat registrator- och klassificeringsföretag såsom De Norske Veritas (DNV-GL),  British Psychological Society(BPS), Stiftelsen för tillämpad psykologi(STP) har granskat Masters arbetspsykologiska testverktyg. Masters arbetspsykologiska testverktyg OPTO stödjer ISO 10667 och ISO 30405. Masters testplattform uppfyller GDPR och innehar ISAE 3000 Type 2.

Vi visar gärna hur OPTO skulle fungera för er, boka en kostnadsfri demo!